• bghd

Omfavner trenden: Jinjing Groups malaysiske fotovoltaiske glasprojekt sættes i drift

Den 22. januar 2022 har Jinjing Group taget et skridt fremad i sin historiske udvikling.Jinjing Malaysia Group fotovoltaisk glasprojekt afholdt tændings- og idriftsættelsesceremonien i Gulin højteknologiske park, Kedah, Malaysia.

Projektprogrammet omfatter:

En fotovoltaisk backplane produktionslinje med en daglig smeltekapacitet på 600 tons.Udstyret med 5 dybe forarbejdningslinjer.

En fotovoltaisk frontpanelproduktionslinje med en daglig smeltekapacitet på 600 tons.

En fotovoltaisk mønstret glasproduktionslinje med en daglig smeltekapacitet på 800 tons.

Branden i dens glasovn er fra Jinjing Shandong Boshans ild, som stammer fra den første flade glasovn i Kina.Gennem den elektroniske skærm ved ceremonien i Malaysia tændte Mr.Wang Gangs hovedfakkel, formand for Jinjing Group, hovedfaklen for Mr.Cui Wenchuan, general manager for Jinjing Malaysia.Ved at gå forbi ceremoniens talerstol tændte to vicedirektører for Jinjing Malaysia faklerne fra 10 brandmænd, og brandmændene gik hen til ovnens hoved for at tænde ovnens brænder.

Virkningen af ​​antændelse og drift af projektet:

Projektet er den første virksomhed i Malaysia, der producerer ultratyndt og ultraklart solglas i stor skala.Giv 25 millioner kvadratmeter ultratyndt solglas hvert år.

Projektet er af stor betydning for Jinjing Group: Det er det første stop i Jinjing Groups oversøiske layout, med produktionsfaciliteter i verdensklasse, intelligente produktionsfaciliteter og et globalt forsyningskædesystem, Jinjing Malaysia er klar til at blive en fremtidsorienteret international præstation. -eminent leverandør af sol og ny energi.

I byggeperioden stødte projektet på COVID-19, og projektbyggere oplevede forskellige strabadser.Med fuld støtte fra Jinjing-gruppen blev den endelig færdiggjort og sat i drift.Ved ceremonien var 100 jinjing-medarbejdere fulde af selvtillid og høj moral.De håber at sikre tidlig produktion og effektivitet, for at sikre, at kvaliteten og udbyttet af avanceret niveau, bliver en vigtig del af verdens fotovoltaiske glasindustri!


Indlægstid: 09-02-2022